Pells de taronja confitada amb cobertura xocolata

Collita del 91-Taronja amb xocolataAvui aprofitem les pells de les taronges que hem estat gaudint aquests dies, la recepta d’avui convertirà un residu habitual en una delícia per als sentits i ens sentirem una mica més ecològicament responsables, quan la culpa de no poder parar de menjar-ne ens agafi desprevinguts.
Agafarem les pells i en farem tires de mig centímetre d’ample. Posem aigua a bullir i disposem les tires en un bol que resisteixi la temperatura, escaldem tantes vegades com calgui les pells, fins que l’aigua surti neta del tot, nosaltres ho hem fet fins a vuit vegades, però és bàsic perquè no amargui gens la part blanca de la pell, si no fem bé aquest pas, tota la feina no valdrà per a res.

 

Collita del 91-Taronja amb xocolata_4Un cop les pells estan escaldades les posem en una cassola i les cobrim amb un almívar al 50%, per cada 100 gr d’aigua en posarem 50 de sucre de canya i posarem la cassola al foc més petit i al mínim i la tapem. Haurem de vigilar que no deixi d’estar coberta la taronja, així que si ens redueix el líquid, li afegim més. Hem d’infusionar la taronja fins que quedi ben tova i la traiem de l’almívar i la disposem sobre paper sulfurat que es refredi.

Collita del 91-Taronja amb xocolata_5

 

Només ens manca fondre la xocolata i banyar les pells amb ella, les deixem reposar sobre el mateix paper sulfurat fins que s’endureixi la cobertura i ja ho tindrem.
Us aconsello guardar-les en un pot hermètic a la nevera. No us les mengeu totes de cop!

Bona collita!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: